• Alles

Kuylkamp Familie Festival 2019

vrijdag 21 juni 19:00 t/m dinsdag 23 juli 19:00 uur

Kuylkamp

Het KuylKamp Familiefestival is een driedaags all-inclusive festival in Son en Breugel. Bij ons ben je met het hele gezin of vriendengroep welkom. Buiten een camping hebben we speciale voorzieningen voor mindervalide gasten en kinderen.

Ons uitgangspunt is een zo laag mogelijke toegangsprijs waarbij drankjes, eten en een slaapplek inbegrepen zijn. Een compleet verzorgde dag voor € 30,- of kom het hele weekend voor slechts € 50,- .

Op vrijdag en zaterdag staat bij ons de muziek centraal. Vele acts met zeer uiteenlopend repertoire. Met de opbrengsten van deze twee dagen wordt er op zondagmiddag een speciale feestmiddag bekostigd voor onze VIP-gasten (mensen met een beperking). In totaal bieden we dan onderdak aan maar liefst 120 mensen met een beperking.

Dit jaar is het alweer de 9e editie van ons knusse familiefestival. Het thema voor dit jaar is “It giet oan!”. Als je benieuwd bent naar onze creatieve uitspattingen, dan zou ik zeker even een kijkje komen nemen. Op zaterdagmiddag kan dit voor de probeerprijs van slechts € 10,-

Geschiedenis

Het KuylKamp is onstaan uit het Plakbandweekend. Een feest georganiseerd omtrent het 7,5- en 10-jarig bestaan van de feestband Plakband. Op dit feest traden er naast de Plakband diverse bevriende bands op en was iedereen welkom om met tenten en caravans te komen en om te blijven slapen. Omdat de Plakband ook regelmatig voor groepen gehandicapten optrad, was het vanzelfsprekend dat ook voor hen een optreden werd verzorgd. Omdat deze weekenden een groot succes waren, werd besloten om ze regelmatiger te organiseren en werd de organisatie overgenomen door vrienden van studio De Kuyl. Later werd de stichting FlauweKuyl opgericht.geen
deel deze activiteit

Locatie

Kuylkamp Festival
Eindhoven
De Kuylen 3D
5694nm


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden