• Alles

Carnaval vier je in Den Akert

vrijdag 21 februari 19:00 t/m dinsdag 25 februari 23:45 uur

Carnaval in Den Akert

We beginnen dit jaar weer lekker fris aan de Carnaval. Speciaal voor de jonge jeugd gaat vrijdag 21 februari de zaal om 19.00 uur open. Iedereen is welkom dus neem gerust al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Ook je ouders zijn gewoon welkom. De tap blijft deze avond wel gesloten. Er worden alleen alcoholvrije dranken geschonken.

In de gymzaal staan de springkussens klaar en ook de snoepkraam is open.

Nadat op zaterdag 22 februari de Geldropse optocht, waaraan onze wijkvereniging ook deelneemt, voorbij is getrokken gaat het wijkgebouw om 15.00 uur open. De jeugd kan zich vermaken op de springkussens in de gymzaal en volwassenen lopen hun polonaise in de zaal.

Zondag 23 februari kan men vanaf 14.00 uur lekker hossen en lallen op alle soorten carnavalsmuziek. Komt jouw nummer niet spontaan voorbij, dan vraag je deze gewoon aan.

Maandagmiddag 24 februari is speciaal voor de kinderen. Tussen 14.00 en 17.00 uur is clown Makkie aanwezig met een kinderdisco (carnavalspolonaise) en goocheltrucs. Hij vouwt als een kunstenaar ballonnen in allerlei vormen. Natuurlijk staan ook de springkussens weer klaar. Voor € 2,00 kopen kinderen bij binnenkomst een consumptiekaart waarvoor ze deze middag allerlei lekkers kunnen krijgen.

Zoals gebruikelijk begint de laatste dag van de carnaval (dinsdag 25 februari) met een brunch om 11.30 uur. Inschrijven hiervoor kan tijdens de Carnaval. Plaatsen zijn beperkt, dus ben er snel bij!

In de middag wordt, in tegenstelling tot de jaren hiervoor, een echt huwelijk ingezegend door een echte trouwambtenaar. De sfeer is gewoon carnavalesk en krijgt een Tiroler tintje.

Om 15:00u gaat de zaal voor iedereen open.

Wijkvereniging Den Akert is gevestigd aan de Eikelaar 2a te Geldrop.


deel deze activiteit

Locatie

Den Akert
Geldrop
Eikelaar 2a 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden