JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
1 2 3 4 ... 663 »

Nola zoekt een terrein om te bewaken

Deze week vraagt Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven (ROZE) aandacht voor deze 4-jarige dame Nola.

Uiterlijk

Afgelopen week las ik een interview van een Eindhovense tandarts die het na 44 jaar welletjes vond en nu van een welverdiend pensioen wil genieten. Terugkijkend op al die jaren liet hij weten, dat het tandartsenvak al lang niet meer bestaat uit alleen maar gaatjes vullen of tanden en kiezen trekken.

’Ik heb me nooit buitengesloten gevoeld’

”We worden schatrijk in Nederland. Na een jaartje of 6 gaan we lekker terug naar Spanje.” Het pakte voor Angelines Castro net even anders uit. Vijftig jaar nadat ze Spanje verruilde voor Nederland is Strijp haar thuis, en is er geen haar meer op haar hoofd die denkt aan terugkeer naar haar vaderland. Voor het project Aankomst in mijn Buurt wordt de Eindhovense geïnterviewd door drie scholieren.

Peter Veeke (links) en Joulle Hermkens van kookclub De Witte Truffel. Foto: Bert Jansen.

Peter Veeke (links) en Joulle Hermkens van kookclub De Witte Truffel. Foto: Bert Jansen.

Amateurkoks bezorgen ouderen een topavond

Afgelopen maandag werden zo’n honderd ouderen en vrijwilligers uit Eindhoven en Waalre in het Ketelhuis op Strijp-S getrakteerd op een feestelijk diner met alles erop en eraan. Een groep enthousiaste hobbykoks zette haar beste beentje voor om er een waar festijn van te maken. “Een glimlach van oor tot oor, daar doen we het allemaal voor.”

Na het conservatorium in Milaan studeert de Italiaanse Nina Grimm nu op de Metal Factory in Eindhoven.

Na het conservatorium in Milaan studeert de Italiaanse Nina Grimm nu op de Metal Factory in Eindhoven.

Italiaanse Nina jaagt droom na in Eindhoven

Ze is net afgestudeerd aan het conservatorium in Milaan, maar op de Metal Factory in Eindhoven kan de Italiaanse Nina Grimm (24) haar passie pas écht uitoefenen. “Hier is een metalscene.”

Nog eens vier jonge helden in het zonnetje

De laatste vier jeugdhelden zijn gehuldigd voor hun bijzondere inzet: Isis Thorissen, Tess Lotens, Dana Lotens en Salma Mohamed Tantawy.

1 2 3 4 ... 663 »